Jurnal pangan nasional dari Indonesian Food Technologists® - IFT

Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan

Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan or JATP (pISSN 2089–7693, eISSN 2460–5921) is a quarterly scientific food journal (February, May, August, and November). Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan aims to expose the results of fundamental and applied research in food and its related fields to scholars, students, and food applicants. The journal covers the fields of application of technology on food, i.e. biotechnology, functional food, food process, health, food related field on agribusiness and agro-technology

Redaction accepts submission of manuscript in four categories:
1. Column Article (Artikel Kolom)
2. Letter to Editor (Surat untuk editor)
3. Review Article (Artikel Review)
4. Research Article (Artikel Penelitian)
5. Research Note (Catatan Penelitian)

Publication fee will be applied to all approved manusript. All author will be asked for registration as member of Indonesian Food Technologists thorugh online system (free registration) through this link: http://www.ift.or.id/2012/01/registrasi-anggota.html.
 
Hardcopy of journal will be delivered after we receive order through this link:http://journal.ift.or.id/node/76 or email. JATP only receive the submission thorugh this link: http://journal.ift.or.id/node/14. Please don't hesitate to ask us through: redaksi@ift.or.id regarding the submission. 
 
Official Bank Account
  1. Bank Mandiri Branch Undip Semarang No. 136-00-1354048-6 acc holder: Indonesian Food Technologists.
  2. Bank BNI Branch Undip Semarang No. 0420278559 acc holder. Indonesian Food Technologists.

Indonesian Food Technologists® also helps author to publish food science's book (plus ISBN).

Official Address:
Sekretariat Indonesian Food Technologists,
Gedung B Lantai 3 Fakultas Peternakan dan Pertanian, Universitas Diponegoro, Kampus Prof. Soedarto, Tembalang, Semarang 50275,
Tel./faks. (024) 40123123,
Surel: redaksi@ift.or.id,
Web: www.ift.or.id

Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan | JATP

Announcements

 

Inilah Kekeliruan Umum yang Sering Terjadi pada Manuskrip ("KODE 19")

 
Jika artikel Anda tidak diproses oleh redaksi JATP ataupun masuk dalam kategori revisi umum (atau dengan istilah KODE 19), maka redaksi akan memberi tahu informasi tersebut secara global dan mohon perhatikan kesalahan penulisan yang sering terjadi. Mohon segera dapat merevisi artikel lalu silakan submit kembali melalui system online JATP di www.jatp.ift.or.id.  
Posted: 2016-11-06 More...
 

Directory of Research Journals Indexing (DRJI) telah mengindex JATP

 

Prestasi besar diraih lagi oleh Jurnal Aplikasi Teknologi Pangan dengan diindexnya JATP ke Directory of Research Journal Indexing (DRJI).

 

 
Posted: 2016-08-16
 

WorldCat® mulai mengindex JATP

 

JATP makin jaya dengan indexing di berbagai tempat dan kini dengan bangga mengumumkan bahwa JATP telah diindex pada WorldCat®. 

Dengan makin banyaknya provider jurnal yang mengidex JATP, maka makin mudah pula artikel pangan untuk ditemukan dan akan menjadi artikel yang selalu dapat muncul ketika dicari oleh para peneliti di Indonesia maupun dunia.

Silakan klik link ini untuk melihat JATP pada WorldCat®. 

 
Posted: 2016-08-15
 
More Announcements...